Lediga jobb

Gavlefastigheter söker en miljö- och kvalitetssamordnare samt en projektledare.

Om arbetsplatsen

Gavlefastigheter äger och förvaltar fastigheter för kommunala verksamheter inom Gävle kommun. De flesta som bor i Gävle nyttjar våra lokaler på ett eller annat sätt. Gavlefastigheter ingår tillsammans med Gavle Drift & Service i Gavla-kocernen. Det är två bolag med en gemensam nämnare - vi arbetar för Gävles bästa!

Gavlefastigheters uppdrag är att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler till kommunens sektorer. I vårt fastighetsbestånd finns allt från skolor, förskolor och idrottsanläggningar till kulturbyggnader och kontorslokaler. Idag förvaltar vi cirka 600 000 kvadratmeter lokalyta.

Miljö- och kvalitetssamordnare

Nu söker vi dig som vill arbeta med miljö- och kvalitetsfrågor hos oss på Gavlefastigheter. Anställningen gäller en visstidsanställning på ca 1 år.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja och följa upp miljö- och kvalitetsarbetet i verksamheterna.

I arbetsuppgifter ingår att:
• Stödja verksamheterna kring miljölagstiftning och kontakter med tillsynsmyndighet
• Leda uppdrag och/eller delta i uppdrag inom ansvarsområdet
• Samordna bolagskoncernens arbete med Gävle kommuns miljöstrategiska program
• Samordna bolagskoncernens hållbarhetsredovisning
• Leda interna revisioner
• Delta i kommunens miljönätverk och kemikalienätverk

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en akademisk utbildning inom miljö- och/eller kvalitetsarbete. För att lyckas i rollen ser vi att du har kunskap om de olika ISO-standarderna och miljölagstiftning.

Som person ser vi att du självständigt och systematisk. Du besitter en mycket god kommunikationsförmåga och är drivande inom ditt verksamhetsområde. Vidare ser vi att du är öppen för ständiga förbättringar och har en vilja och förmåga att förändra samt lätt för att se utvecklingspotentialer i processarbetet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde:   2019-10-01

Visstidsanställningen gäller ca 1 år enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2019-08-18

Referensnummer:   GFAB19/04

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner

Magnus Sandberg, Avdelningschef verksamhetsstöd026-17 80 99

Johanna Bergström, HR-specialist, 070-082 69 89

Facklig företrädare

Johan Frisk, Vision, 070-082 64 36

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Projektledare

Gavlefastigheter söker nu en projektledare vid Gavlefastigheters byggavdelning där byggkompetens inom utredning, projektering, upphandling och byggledning finns samlad.  

Arbetsuppgifter

Som projektledare har du huvudsakligt fokus på ledning av projekt i form av ny-, om- och tillbyggnation samt tekniska åtgärder inom fastighetsområdet. Projekten drivs i nära samarbete med interna kollegor, verksamhet, myndigheter och entreprenörer.

Din uppgift blir att självständigt leda, styra, planera och följa upp projekten samt säkerställa att myndighetskrav, ekonomi, kvalitet- och miljökrav uppfylls. Projektledaren arbetar med allt ifrån kalkylering, budget och ekonomisk uppföljning till upphandling och arbetsmiljösamordning (Bas-P). Inom Gavlefastigheter arbetar vi med projektmodellen enligt XLPM.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst treårig högskoleutbildning med teknisk inriktning samt tidigare erfarenhet av byggtekniska utredningar och projektledning, alternativt annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi ser gärna att du har behörighet som BAS P/BAS U samt kontrollansvarig. Tidigare erfarenhet från kalkylering och LOU upphandling värdesätts. Körkort är ett krav.

I rollen som projektledare krävs det att du har förmågan att arbeta självständigt med ett helhetsansvar för dina projekt. Vidare är du drivande och lösningsorienterad samt duktig på att strukturera och prioritera ditt arbete. Då arbetet som projektledare innebär många kontakter både externt och internt så är det även viktigt att du har lätt för att samarbeta och att du har en god kommunikativ förmåga.

Vi kan erbjuda en arbetsplats med stark vi-känsla, en stor bredd på projektens inriktning och arbetsuppgifter som är mycket omväxlande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2019-08-11

Referensnummer:   GFAB19/02

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner

Emma Björkenstam, Byggchef, 026-17 80 38

Johanna Bergström, HR-specialist, 070-082 69 89

Fackliga företrädare

Karin Andersdotter, Sveriges ingenjörer026-17 82 03

Peter Larsson, Vision, 026-17 84 28

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sidan uppdaterades senast 12 juli 2019