Nyhetsarkiv

till

Nyheter

 • Nu samlas löv som blir till jordförbättring

  31okt

  På skolorna och på flertalet förskolor sker det mesta av lövupptagningen under höstlovet, vecka 44, om vädret tillåter. Sedan jobbar vi med lövhanteringen på övriga fastigheter och de kvarvarande skolorna och förskolorna, kommande veckor.

 • Vi sandar hållbart för din säkerhet

  26okt

  Under vinterhalvåret sandar vi runt Gavlefastigheters och Gavlegårdarnas fastigheter med cirka 4500 ton halkstopp. Tillsammans med Skanska gör vi nu processen mer cirkulär genom att återbruka en stor del av vårt halkstopp, för miljö och framtid.

 • Onsdag 27 september öppet till klockan 11.30

  26sep

  Onsdagen den 27 september 2023 stänger vi tidigare än vanligt för personalmöte. Mellan 11.30-16.00 är vår Kundservice stängd. Det innebär att vi endast har möjlighet att ta emot akuta felanmälningar och passageärenden under den tiden.

 • Nytt hus välkomnar Skräddargårdens förskola tillbaka

  24aug

  När omfattande skador upptäcktes i husgrunden på Skräddargårdens förskola för två år sedan blev det tydligt att en ny byggnad var nödvändig. Nu öppnar verksamheten i nybyggda, klimatsmarta lokaler på samma plats som tidigare.

 • Välkommen till Hemlingborg

  17aug

  Nu är det unika multifunktionshuset Hemlingborg i nya stadsdelen Södra Hemlingby inflyttningsklart.

 • Nytt formulär för anmälan av ärenden

  09jun

  Vi byter fastighetssystem och det medför ett nytt formulär för anmälan av ärenden. Från 12 juni 2023 finns ett nytt förbättrat formulär för anmälan av fel och passageärenden för våra fastigheter.

 • Måsarnas häckningssäsong är här

  08maj

  Det finns många vårtecken, minst ett av dem upplevs inte alltid lika trevligt som många andra. Det handlar om måsar som bygger bon på tak på eller i närheten av våra fastigheter.

 • Vattenansamlingar på grund av tjäle i marken

  31mar

  Just nu är marken frusen samtidigt som snö och is smälter. Det kan leda till vattenansamlingar på lekplatser, parkeringar och andra hårdgjorda ytor eftersom vattnet inte har någonstans att ta vägen ned i marken.

 • Sandupptagning på skolor och förskolor

  24mar

  Ett vårtecken i sikte - sandupptagning på gång! Sanden som har använts för halkbekämpning under vintern sopas upp. Om vädret tillåter börjar sandupptagningen vecka 13.

 • Brand i byggnad på Alderholmen

  13mar

  I en kontorsbyggnad i närheten av Gevalia har det uppstått en brand mitt på dagen måndagen 13 mars. Branden började på taket, den är under kontroll och vädring pågår efter röken. Inga personer har blivit skadade.

Sidan uppdaterades senast 5 september 2019