Nyhetsarkiv

till

Nyheter

  • Årets kundundersökning

    08nov

    Under november skickar vi ut en kundundersökning till slumpmässigt utvalda hyresgäster för att få veta vad du som använder lokalerna tycker om din inom- och utomhusmiljön.

  • Lövupptagning hösten 2022

    01nov

    Från 1 november har vi startat med årets lövupptagning på våra fastigheter. Under vecka 44, höstlovet, fokuserar vi på att utföra jobbet på skolor och förskolor sedan kommer övriga fastigheter så som kontor med flera.

  • Äppelträd förenar stadsdelar vid Gavlehov

    28sep

    Förra veckan färdigställdes Apolonija Šušteršičs konstverk "Grannar och medborgare" vid Gavlehov. Elever från Stora Sätraskolan, Stigslunds skola och Prolympia var på plats för att plantera varsitt äppelträd.

  • Tallbackens skola nu med plats för 460 elever

    05sep

    Till höstterminen 2022 är sista delen av Tallbackens skola klar. Skolan har byggts i tre etapper. Byggnaderna är placerade i bågform med tallar runt omkring, likväl som det finns flera bevarade tallar på den fina skolgården innanför huskropparna.

  • Nyrenoverade och utökade lokaler på Brynäs välkomnar elever

    24aug

    Tisdagen den 23 augusti när de kommunala skolorna i Gävle startade för höstterminen 2022 slog även den gamla skolbyggnaden på Brynäs upp portarna igen för att ta emot elever.

  • Sandupptagning på skolor och förskolor

    29apr

    När våren är här är det dags att ta upp all sand efter vinterns halkbekämpning. Sandupptagning pågår just nu på våra förskolor och skolor.

  • Öppet till klockan 9, fredag 6 maj

    29apr

    Fredagen den 6 maj 2022 stänger vi tidigare än vanligt för personalmöte. Mellan 9.00-16.00 kommer vår Kundservice vara stängd. Det innebär att vi endast har möjlighet att ta emot akuta felanmälningar och passageärenden under den tiden.

  • Skyddsrum vid höjd beredskap eller krig

    16mar

    I de fastigheter vi äger finns flertalet skyddsrum att använda för dig och den del av befolkningen som befinner sig i närheten i händelse av krig.

  • Kundservice har stängt torsdag 10 mars, 8.30-13

    02mar

    Torsdagen den 10 mars 2022 klockan 8.30-13 har Kundservice stängt för utbildning. Det innebär att vi endast har möjlighet att ta emot akuta felanmälningar och passageärenden under den tiden.

  • Förstärkt beredskap på grund av vädret

    25aug

    Under kommande dygn kommer enligt väderleksprognoser ytterligare regn att falla i Gävle och i samband med det även blåsa rejält. Vi kommer att ha ökad kontroll av träd som kan blåsa omkull och vattenansamlingar vid våra fastigheter.

Sidan uppdaterades senast 5 september 2019