Lediga jobb

Vi söker nu kommunikatör och teknisk specialist inom säkerhet.

Teknisk specialist inom säkerhet

Kommunikatör

Om arbetsplatsen

Gavlefastigheters uppdrag är att hållbart förvalta, vårda och utveckla fastigheter för offentliga verksamheter i Gävle kommun. De flesta som bor i Gävle nyttjar våra lokaler på ett eller annat sätt. I vårt fastighetsbestånd hittar du allt från skolor, förskolor och idrottsanläggningar till kulturbyggnader och kontorslokaler.

På fastighetsavdelning arbetar vi med planerat underhåll, lokalanpassningar, hyresavtal genom in- och uthyrning och även inköp och försäljning av fastigheter. Idag förvaltar vi cirka 600 000 kvm lokalyta. Vi arbetar förebyggande mot skadegörelse för att skapa trygga och snygga miljöer på och omkring våra fastigheter. På avdelningen har vi teknisk kompetens inom energi, mark, VVS, el, säkerhet, brand och byggnadsinformation för att säkerställa underhåll och utveckling av befintligt fastighetsbestånd.

Teknisk specialist inom säkerhet

Arbetsuppgifter

Som teknisk specialist är du en av bolagets sakkunniga inom säkerhetssystem för att säkerställa långsiktiga och hållbara lösningar för hela fastighetsbeståndet, såväl i ny- och ombyggnationer som i underhållsarbeten. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att delta som kravställare och beställarkompetens åt bolaget i utförandet av säkerhetstekniska frågor.

Du kommer även att bevaka el-tekniska lösningar i byggprojekt och förvaltning och kommer att i nära samarbete med teknisk specialist el också arbeta med el-tekniska frågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Utveckla arbetet med säkerhetstekniska frågor samt omvärldsbevakning inom området.
• Delta som sakkunnig inom säkerhetstekniska frågor i och under byggprojekt och löpande frågor i förvaltningsskedet.
• Stötta och utveckla medarbetare i området säkerhet.
• Ansvara för våra projekteringsanvisningar för säkerhet, inklusive övergripande processer, rutiner och mallar inom ansvarsområdet.
• Delta vid upphandling av säkerhetsteknik.
• Delta i arbetet med det årliga anslaget avseende säkerhetstekniska investeringar.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en treårig akademisk examen med inriktning mot säkerhet, alternativt utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av säkerhetstekniska frågor. Har du tidigare erfarenhet av el-tekniska frågor är det meriterande. Du gör dig förstådd och förstår svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Du som söker behöver vara systematisk och noggrann i ditt arbete. Ha en god social kompetens och samarbetsförmåga. Vi ser också att du är drivande inom ditt ansvarsområde och har ett tekniskt intresse.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-29

Referensnummer: Teknisk specialist säkerhet

Välkommen att söka genom att:

Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Annie Larsson, Fastighetschef 026-17 80 36
Johanna Bergström, HR-specialist 070-082 69 89

Fackliga företrädare

Karin Andersdotter, Sveriges ingenjörer 026-17 82 03
Johan Frisk, Vision 070-082 64 36

Kommunikatör

Vår kund- och kommunikationsavdelning arbetar med service, information och vägledning i frågeställningar som rör koncernens verksamheter i interna och externa kontakter. Inom avdelningen finns såväl strategisk som operativ kommunikationskompetens.

Arbetsuppgifter

Som Kommunikatör hos oss är ditt uppdrag att utveckla det operativa kommunikationsarbetet utifrån ett verksamhetsperspektiv. Utifrån behov och i dialog med verksamheten genomför du kommunikativa insatser och varumärkesbyggande aktiviteter utifrån vår kommunikationsstrategi, grafiska profil och värdegrund. Du hanterar våra sociala medier och arbetar med målgruppsanpassad kommunikation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Bevaka och uppdatera informationsmaterial, uppdatera webb, intranät och sociala medier
• Säkerställa att inkommande frågor och kommentarer i våra kommunikationskanaler besvaras inom bestämd tid
• Planera, publicera, analysera och optimera innehåll för sociala medier
• Vid behov producera stillbilder, rörlig bild och filmklipp
• Arbeta med omvärldsbevakning inom området
• Delta i olika projekt och aktiviteter
• Bearbeta texter och informationsmaterial

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom information/kommunikation alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare ser vi att du har bred kunskap inom operativt kommunikationsarbetet, är en skicklig skribent och har en mycket god kommunikativ förmåga att kunna uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift. Du har B-körkort och besitter mycket goda kunskaper i Office-programmen och sociala medier. Det är meriterande om du har kunskaper inom Adobe creative suite och Wordpress.

Som person ser vi att du har förmågan att kreativt hitta nya uttrycksformer i arbetet för att lösa problem inom arbetsområdets givna ramar. Vidare är du självgående och handlingskraftig och ser vad arbetssituationen kräver. Du har ett naturligt serviceinriktat förhållningssätt, samarbetar lätt med andra och är flexibel.

Då vi är en kund- och kommunikationsavdelning med mycket varierande arbetsuppgifter är det viktigt att du är öppen för att stötta och hjälpa kollegor och lära dig andra arbetsuppgifter.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-29

Referensnummer: Kommunikatör

Välkommen att söka genom att:

Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Alexandra Wachsmann, Kundservicechef 026-17 89 45
Johanna Bergström, HR-specialist 070-082 69 89

Fackliga företrädare

Johan Frisk, Vision 070-082 64 36
Karin Andersdotter, Sveriges ingenjörer 026-17 82 03

Sidan uppdaterades senast 24 maj 2022